Ben je klaar om echt impact te maken met jouw Instagram content?

Welkom bij de Instagram Impact Mastery: dé online training die marketingstrategie combineert met de wet van aantrekking, zodat jij echt impact kunt maken met jouw content en Instagram Marketing weer makkelijk en leuk wordt. In 4 modules met in totaal 16 lessen en heel veel bonusmateriaal, bied ik jou praktische Instagram tips, uitgebreide opdrachten en leer je alles over content creatie vanuit alignment.

Herken jij dit?

Hoe fijn zou het zijn als...

Instagram Impact Mastery Essence Marketing

Kijk eerst deze video voordat je verder leest!

De Instagram Impact Mastery heb ik speciaal ontworpen voor vrouwelijke ondernemers die vastlopen met hun Instagram-strategie. Ik richt me vooral op vrouwen die bereid zijn verandering te omarmen, die diep van binnen voelen dat ze meer te bieden hebben en hun volledige potentieel willen laten shinen. Vrouwelijke ondernemers die geloven in een holistische marketingaanpak en ernaar streven meer verbinding en authenticiteit te creëren, in plaats van een standaard strategie te volgen omdat iedereen dat doet.

Instagram content vanuit FULL alignment!

Instagram-content vanuit alignment gaat verder dan alleen maar het plaatsen van mooie foto’s of slimme hashtags gebruiken. Het draait om het creëren van content dat volledig in lijn is met wie jij bent als persoon en wat jouw merk representeert. Dit betekent dat elke post, verhaal of video authentiek is en een oprechte weerspiegeling vormt van jouw waarden, visie en missie. Wanneer je content vanuit alignment creëert, straal je niet alleen vertrouwen en authenticiteit uit, maar trek je ook de juiste mensen aan – jouw ideale klanten.

“And one day she decided she was worth more and the universe started opening doors to make it a reality”

Het maken van Instagram content hoort fun te zijn!

Ontdek hoe Instagram leuk en makkelijk kan zijn! Weg met belemmerende overtuigingen en complexe processen. Met mijn ervaring begeleid ik je naar een strategie die volledig bij jou past. Laat marketing leuk worden en bouw een community zonder moeite. Of je nu net start op Instagram of vastloopt in je huidige startegie, deze training helpt je effectief te groeien. Klaar om je online aanwezigheid te transformeren?

Leer duurzame community building

Content vanuit alignment vormt de basis voor een sterke verbinding met jouw doelgroep. Mensen willen zich verbonden voelen met de merken en personen waarmee ze in contact komen op social media, en content vanuit alignment biedt hen dat gevoel van verbondenheid. Bovendien zorgt het ervoor dat je consistent bent in je boodschap en dat je een duidelijke en herkenbare online aanwezigheid opbouwt.

Wanneer je content vanuit alignment creëert, voelt het niet als werken, maar eerder als een natuurlijke expressie van wie je bent en wat je te bieden hebt. Dit maakt het ook gemakkelijker om consistent te blijven en om waarde te blijven leveren aan jouw community. Kortom, het creëren van Instagram-content vanuit alignment is de key tot het opbouwen van een betrokken en loyale community die jou en jouw merk volledig steunt op jouw reis naar succes.

Terwijl veel marketingcoaches zich alleen richten op strategie, geloof ik 100% in een benadering die strategie en de wet van aantrekking combineert. Op die manier leer je vanuit alignment echt jouw ideale klant aan te trekken!

Instagram Impact Mastery, dit krijg je:

Gedurende een periode van 4 weken ontvang je elke week een nieuwe module met videolessen en opdrachten. Elke module behandelt diverse onderwerpen en omvat meerdere video’s. Naast deze inhoud ontvang je ook heel vet bonusmateriaal, zoals: uitgebreide downloadbare worksheets, Cheat Sheet Instagram-formats voor storytelling content, Instagram Checklist, affirmaties en toegang tot de exclusieve Facebookgroep van Instagram Impact Mastery, waar je gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten. 

Bovendien vindt er elke eerste woensdag van de maand om 20:00 uur een live Q&A plaats, waarbij ik jouw vragen beantwoord, zelfs als je niet live aanwezig kunt zijn.

Daarnaast krijg je ook levenslang toegang tot ALLES!!! Je kunt de lessen dus op je eigen tempo volgen en op een later moment rustig alles terugkijken.

Het belang van online zichtbaarheid, het opzetten van een zakelijk Instagram profiel, het begrijpen van het algoritme en het creëren van jouw unieke brand script.

Content vanuit fun & ease dat volledig in lijn is met jouw authentieke zelf. Leer content creatie vanuit alignment, het toepassen van “Document, Don’t Create” en ga aan de slag met storytelling content.

In deze module gaan we aan de slag met mindset! Van het identificeren en aanpakken van belemmerende overtuigingen tot het cultiveren van zelfvertrouwen en een positieve mindset. 

In de laatste module leer ik je hoe je duurzame groei op Instagram kunt bereiken. Van het opbouwen van een betrokken community en het monitoren van jouw statistieken tot het continu optimaliseren van jouw content.

jaar ervaring als marketeer
1 +
succesvolle bedrijven
2
Totale Instagram volgers
-187 +

Content waarmee je jouw ideale klant aantrekt

Je hoeft geen marketinggoeroe te zijn om jouw ideale klanten aan te trekken op Instagram. Het draait allemaal om authentiek zijn en jouw ware zelf laten zien. In de Instagram Impact Mastery leer ik je hoe je jouw eigen authenticiteit kunt omarmen en kunt vertalen naar sprekende content, zonder gedoe en ingewikkelde marketingtrucs.

Het mooie is dat je gewoon jezelf kunt zijn op Instagram en daarmee jouw ideale volgers kunt aantrekken!  

Dus, als je klaar bent om jouw Instagram te laten groeien op een manier die bij jou past, ben je hier aan het juiste adres. Let’s do this!

Instagram succes: leer hoe je het echt goed doet!

In de Instagram Impact Mastery leer je hoe je jouw Instagram account en content optimaliseert voor echte impact. Van het aanscherpen van je profiel tot het creëren van content dat opvalt, In deze training geef ik je concrete stappen en inzichten om jouw Instagram te transformeren voor succes. 

Wat andere vrouwelijke ondernemers zeggen

Review - Marije
Kimberly's kracht ligt in haar vermogen om haar uitgebreide marketingexpertise op een praktische manier over te brengen, zelfs aan beginners zoals ik. Ze verheldert mijn struikelblokken en maakt ze inzichtelijk, waardoor ik niet langer overweldigd raak. Door haar podcast en lezing tijdens een retreat heb ik veel geleerd over principes zoals "document don't create" en de wet van aantrekking. Bovendien heeft ze mijn kijk op social media veranderd van een drempel naar iets leuks, waardoor ik voor het eerst persoonlijk zichtbaar ben geworden op mijn accounts. Elk gesprek met Kimberly inspireert me en zet me aan tot actie.
Marije - Liefdevol Kaartje
Review - Robin
Ik heb onze samenwerking als enerverend ervaren. Je hebt enorm veel kennis en je enthousiasme werkt inspireren en motiverend. Ik vind het mooi hoe jij mensen uitdaagt om uit hun comfortabele zone te komen!
Robin Lianne - Healing Matters
Review Jaimy
Wat ik zo fijn vind aan Kim, is dat zij niet werkt volgens vaste marketing regeltjes - die werken voor mij namelijk echt niet. Door de kennis die zij heeft gedeeld via de challenge en de podcast, heeft zij ervoor gezorgd dat ik mijn Instagram content nu echt anders benader… vanuit flow, vanuit mijn eigen authentieke zelf en merk. Zo ontzettend waardevol. Ik kijk ernaar uit om ook de Mastery te gaan volgen zodra die online komt!
Jaimy - Nova Luna Yoga
Review Amber
Kimberly gaat vol energie en positiviteit een samenwerking in wat het samenwerken ook super leuk maakt! Na onze eerste call had ik gelijk zin om aan de slag te gaan, ze barst van ideeën en geeft super goed advies. Haar advies is altijd in het belang van jouw merk waardoor je ook de beste resultaten zult behalen. Je merkt aan alles dat ze een echte pro is en mega veel kennis en ervaring heeft. Kortom een echte powervrouw.
Amber - Media Makrs

Schrijf je hieronder snel in voor de Instagram Impact Mastery wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer de deuren open gaan.

Veelgestelde vragen

Na aankoop en als je ingelogd bent, kun je direct starten met de Instagram Impact Mastery. Ga naar de training en klik op “Start cursus” om aan de slag te gaan.

Je hebt levenslang toegang tot alle lessen en bonusmateriaal! Je kunt de training dus gerust meerdere keren volgen en alle lesstof echt eigen maken. Ook heb je levenslang toegang tot de besloten Instagram Impact Mastery Facebook groep. 

In de Instagram Impact Mastery coach ik je aan de hand van vooraf opgenomen video’s, worksheets en ander bonusmateriaal. Ook heb je de mogelijkheid om 1 keer per maand jouw vragen te stellen tijdens de LIVE Q&A in de besloten Facebook groep. 

Deze training is dus geen 1 op 1 coachingstraject maar een online training waar je zelfstandig mee aan de slag gaat met de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de Q&A.

Gedurende een periode van 4 weken ontvang je elke week een nieuwe module met videolessen en opdrachten. Elke module behandelt diverse onderwerpen en omvat meerdere video’s.

Gemiddeld ben je met elke module 1,5 uur bezig. De opdrachten kunnen soms wat meer tijd in beslag nemen, afhankelijk van hoeveel tijd je er zelf direct in wilt stoppen en hoe actief je ermee aan de slag gaat.

Zie dit echt als een investering in jezelf! Na deze training heb je een ijzersterke Instagram basis waarmee je de rest van je (business) leven aan de slag kunt. 

De Instagram Impact Mastery heb ik speciaal ontworpen voor vrouwelijke ondernemers die vastlopen met hun huidige Instagram-strategie of vrouwen die net starten met hun onderneming en nog geen duidelijke Instagram-strategie hebben.

Ik richt me vooral op vrouwen die bereid zijn verandering te omarmen, die diep van binnen voelen dat ze meer te bieden hebben en hun volledige potentieel willen laten shinen. Vrouwelijke ondernemers die geloven in een holistische marketingaanpak en ernaar streven meer verbinding en authenticiteit te creëren, in plaats van een standaard strategie te volgen omdat iedereen dat doet.

Enige Instagram basiskennis van de functies, zoals: het plaatsen van story’s, posts, reels en het beantwoorden van DM’s is handig. Ik neem je wel kort mee in de basis van Instagram, maar we gaan al snel de diepte in.

De maandelijkse LIVE Q&A is een livestream in de besloten  Instagram Impact Mastery Facebook groep. Deze livestream vindt altijd op de 1e woensdag van de maand om 20:00 uur plaats. 

1 dag voor de LIVE Q&A kun je jouw vragen stellen onder een post in de besloten Facebook groep. Deze vragen zal ik tijdens de LIVE beantwoorden. 

Behandel ik jouw vraag niet LIVE omdat er bijvoorbeeld te veel vragen zijn? Dan krijg je van mij altijd alsnog een antwoord! 

Tijdens de LIVE is het ook mogelijk om aan het einde nog andere vragen te stellen. 

En no worries: je bent zelf niet in beeld of te horen, je ziet en hoort alleen mij.  

Alle Live Q&A’s zijn levenslang terug te kijken in de besloten Facebook groep.

Zeker weten! Deze kosten zijn een investering voor jouw bedrijf en zijn volledig fiscaal aftrekbaar. Zelfs als je nog niet bent geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, kun je deze kosten achteraf nog opvoeren als zakelijke uitgaven, omdat ze dienen als een investering in jouw bedrijf.

De Wet van de Aantrekkingskracht (Law of Attraction) vertelt dat alles wat jij denkt en voelt zich uiteindelijk manifesteert. Met andere woorden: jouw gedachten en woorden creëren jouw werkelijkheid.

De Instagram strategie die ik teach in deze training is een combinatie van marketing strategie en Wet van Aantrekking. Het is dus belangrijk dat je hier affiniteit mee hebt of voor openstaat om meer over te leren. 

Your marketing message is a reflection of your vibration. Let it be a beacon of positivity and abundance, drawing in your perfect audience effortlessly!

top
© 2024 Essence Marketing - Powered by Maatos