Marketing Sparringsessie

Wil je met mij sparren over jouw marketing vraagstuk?

Ben jij een vrouwelijke ondernemer (to be) die vastzit in haar marketingstrategie? Loop je rond met vragen en ideeën, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is deze Marketing Sparringsessie voor jou!

Loop je vast? Geen probleem!

Als je rondloopt met brandende vragen, dilemma’s en ideeën die vastzitten, is deze sparringsessie precies wat je nodig hebt. Ontvang directe oplossingen en advies waarmee je snel weer op de juiste weg komt. En als er meer tijd nodig is, stellen we samen een plan op dat perfect aansluit op jouw behoeften.

Instagram Impact Mastery Essence Marketing

Wat kan je verwachten?

Waarom met mij sparren?

I love marketing en de wet van aantrekking! Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring als online marketeer en ben ik eigenaresse van 2 businesses. Hierdoor begrijp ik heel goed de uitdagingen waar veel vrouwelijke ondernemers zoals jij mee worstelen op het gebied van marketing, zichtbaarheid en social media.

Ik heb een enorme passie om zo veel mogelijk vrouwelijke ondernemers te coachen naar een marketing aanpak vanuit alignment. Marketing hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn! En ik ben hier om jou dat te leren.

We zoomen eerst specifiek in op jouw opgegeven vraagstuk, komen er andere vragen om de hoek? Dan adviseer ik je daar ook graag in. Van mindset tot marketing kun je bij mij terecht!

Wat krijg je?

Hoe werkt het?

Terwijl veel marketingcoaches zich alleen richten op strategie, geloof ik 100% in een benadering die strategie en de wet van aantrekking combineert. Op die manier leer je vanuit alignment echt jouw ideale klant aan te trekken!

Plan hier jouw vrijblijvende kennismaking!

Wat geweldig dat je interesse hebt in een Marketing Sparringsessie! Dit vrijblijvende kennismakingsgesprek van 30 minuten is een kans voor ons om elkaar beter te leren kennen. Je kunt mij vertellen waar je tegenaan loopt en samen kunnen we ontdekken of we een goede match zijn.

Stap 1: Plan in agenda datum + tijdstip

Stap 2: Vul gegevens in en kies voor Zoom of telefonisch

Stap 3: Beantwoord de voorbereidende vragen

jaar ervaring als marketeer
1 +
succesvolle bedrijven
2
Totale Instagram volgers
-187 +

Wat andere vrouwelijke ondernemers zeggen

Review - Marije
Kimberly's kracht ligt in haar vermogen om haar uitgebreide marketingexpertise op een praktische manier over te brengen, zelfs aan beginners zoals ik. Ze verheldert mijn struikelblokken en maakt ze inzichtelijk, waardoor ik niet langer overweldigd raak. Door haar podcast en lezing tijdens een retreat heb ik veel geleerd over principes zoals "document don't create" en de wet van aantrekking. Bovendien heeft ze mijn kijk op social media veranderd van een drempel naar iets leuks, waardoor ik voor het eerst persoonlijk zichtbaar ben geworden op mijn accounts. Elk gesprek met Kimberly inspireert me en zet me aan tot actie.
Marije - Liefdevol Kaartje
Review - Robin
Ik heb onze samenwerking als enerverend ervaren. Je hebt enorm veel kennis en je enthousiasme werkt inspireren en motiverend. Ik vind het mooi hoe jij mensen uitdaagt om uit hun comfortabele zone te komen!
Robin Lianne - Healing Matters
Review Jaimy
Wat ik zo fijn vind aan Kim, is dat zij niet werkt volgens vaste marketing regeltjes - die werken voor mij namelijk echt niet. Door de kennis die zij heeft gedeeld via de challenge en de podcast, heeft zij ervoor gezorgd dat ik mijn Instagram content nu echt anders benader… vanuit flow, vanuit mijn eigen authentieke zelf en merk. Zo ontzettend waardevol. Ik kijk ernaar uit om ook de Mastery te gaan volgen zodra die online komt!
Jaimy - Nova Luna Yoga
Review Amber
Kimberly gaat vol energie en positiviteit een samenwerking in wat het samenwerken ook super leuk maakt! Na onze eerste call had ik gelijk zin om aan de slag te gaan, ze barst van ideeën en geeft super goed advies. Haar advies is altijd in het belang van jouw merk waardoor je ook de beste resultaten zult behalen. Je merkt aan alles dat ze een echte pro is en mega veel kennis en ervaring heeft. Kortom een echte powervrouw.
Amber - Media Makrs

Your marketing message is a reflection of your vibration. Let it be a beacon of positivity and abundance, drawing in your perfect audience effortlessly!

top
© 2024 Essence Marketing - Powered by Maatos