Over mij

Hi, ik ben Kimberly

I love marketing en de wet van aantrekking! Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring als online marketeer en ben ik eigenaresse van 2 businesses. Hierdoor begrijp ik heel goed de uitdagingen waar veel vrouwelijke ondernemers mee worstelen op het gebied van marketing, zichtbaarheid en social media.

Ik heb een enorme passie om zo veel mogelijk vrouwelijke ondernemers te coachen naar een marketing aanpak vanuit alignment. Marketing hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn! En ik ben hier om jou dat te leren. 

Mijn journey...

Mijn reis met zowel de wet van aantrekking als marketing begon op mijn 19e toen ik mijn eigen mode- en beautyblog lanceerde. Na het afronden van mijn modeopleiding was ik van plan een tussenjaar te nemen en tijdelijk in de horeca te werken.

Op mijn 20e kreeg ik echter een zware burn-out, gevolgd door een intense en broodnodige periode van zelfzorg. Dit was het moment waarop ik voor het eerst in aanraking kwam met de wet van aantrekking

Van burn-out naar verliefd op het leven

Terwijl ik langzaam herstelde van mijn burn-out, voelde ik de drang om mijn verhaal te delen op mijn blog en sociale mediakanalen. Het bleek dat ik niet alleen was; veel anderen deelden soortgelijke ervaringen met mij en vroegen om advies over hoe ik mijn burn-out had overwonnen en zo positief in het leven kon staan.

Na mijn herstel vond ik een baan in de mode, maar al snel besefte ik dat dat niet mijn pad was. Mijn interesse ging uit naar social media en marketing. Door de wet van aantrekking leerde ik echt mijn hart te volgen en het pad van de minste weerstand te bewandelen. Dus ik begon als webcare medewerker bij het hoofdkantoor van T-Mobile Nederland en klom in 3,5 jaar op tot content specialist.

Na die 3,5 jaar bij die grote organisatie, terwijl ik nog steeds met plezier blogde naast mijn baan, besloot ik over te stappen naar een marketingbureau om ondernemers 1-op-1 te kunnen helpen met mijn marketing en social media kennis.

Marketing vanuit alignment & ondernemerschap

Eén ding wist ik zeker sinds mijn burn-out: ik wilde fulltime ondernemen! Dus toen ik bij het marketingbureau begon, sprak ik mijn ambities uit. Door de jarenlange positieve reacties op mijn blogs en social media content over de wet van aantrekking en spiritualiteit, begon ik in april 2021 met het ontwikkelen van producten voor een self-care webshop, wat leidde tot de geboorte van Positivity Shop!

Dankzij mijn marketingervaring en bewuste toepassing van de wet van aantrekking groeide Positivity Shop heel snel. Ik kreeg steeds meer vragen over mijn marketing aanpak en besloot na een jaar mijn baan bij het marketingbureau op te zeggen en als freelancer andere vrouwelijke ondernemers te helpen met hun marketing, volledig in lijn met mijn aanpak: marketing vanuit FULL alignment. 

En nu zijn we hier! Met mijn online trainingen, coaching, gratis content en podcast wil ik jou vanuit heel veel liefde en passie helpen bij het creëren van een marketingstrategie die écht bij jou past. Op jouw voorwaarden, vanuit gevoel in plaats vanuit je hoofd. Je hoeft geen standaardstrategie te volgen omdat iedereen dat doet. Nee, wees juist anders. Volg je hart! En straal als de powervrouw die in jou zit.

Dit is hoe ik jou kan helpen!

Meer weten over mijn verhaal? Luister dan zeker even deze podcast!

Marketing hoort leuk en makkelijk te zijn!

Marketing hoort fun te zijn! Bij mij krijg je geen standaardtraining. We gaan echt de diepte in om te ontdekken hoe we marketing weer leuk en eenvoudig kunnen maken. Weg met belemmerende overtuigingen en ingewikkelde processen.

Waarom? Omdat ik geloof dat je zoveel te bieden hebt, en ik wil je helpen dat te ontdekken. Met mijn jarenlange ervaring en expertise begeleid ik je naar een marketingstrategie die volledig in lijn is met wie jij bent. Zo wordt marketing weer leuk en kun jij er dagelijks mee bezig zijn zonder dat het moeite kost!

Laten we samen aan de slag gaan om jouw bereik te vergroten en content te creëren die echt resoneert met jouw doelgroep! Ben je klaar om de volgende stap te zetten en jouw online aanwezigheid te transformeren? Dan zijn wij een perfecte match en help ik je graag!

Fun facts over mij:

top
© 2024 Essence Marketing - Powered by Maatos